Renginių gidas (11 28-12 02)

Mes pasirūpinome, kad jaunoms, linksmybių bei veiklos ištroškusioms sieloms netektų sukti galvos, ką nuveikus ne tik savaitgalį, bet ir visą ateinančią savaitę! Smagiausi vakarėliai, nestandartiniai Lietuvos ir pasaulio žvaigždžių koncertai, katiniški protmūšiai bei juoko kupini vakarai – visas pramogų kompleksas, kuris neleis sėdėti namuose, taigi, pasiruoškite linksmybėms!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Savaitgalį pradėkite laužydami standartus! Kaip tai padaryti? Bene geriausias planas – juos laužyti su tais, kurie tai moka geriausiai, taigi, lapkričio 28-ąją grupė „SEL“ vilniečius ir miesto svečius kviečia į savo koncertą, kuriame grupės lyderis Egidijus Dragūnas taps pirmąja Lietuvos muzikos žvaigžde, surengsiančia vadinamąjį „360 laipsnių“ koncertą – jo metu grupė koncertuos arenos viduryje įrengtoje scenoje ir gerbėjams bus matoma iš visų pusių (renginio organizatorius – „Gero laiko studija).

Penktadienį sostinės klubą „Mojo Lounge“ valdys merginos! „Girls Night Out” – naktis, kai už pulto stos moteris ir visa sale uždegs šokių ugnimi! Renginio organizatoriai sako: „Ji nuolat stebina, nes yra nepaprasta ir ypatinga. Ji niekada nepaskęsta pilkoje minioje, nes sutverta žavėti. Ji įkvepia ir nuginkluoja savo moteriškumu ir subtiliu seksualumu. Ji niekada neklausia ir neprašo, nes pasaulis po jos kojomis! Ji esi tu!“ Skambant RNB visos vakaro deivės galės šėlti iki paryčių, tad pudruokitės nosis ir susitinkame ten (renginio organizatorius – klubas „Mojo Lounge“)!

Ar jūs mylite seną gerą POP muziką? Jei taip, prisijunkite prie gausaus jo gerbėjų rato, kuris ir privertė „We Love Pop“ kraustytis į didesnes erdves! Šį kartą susitinkame klube „Studio 9“, kur naują tradiciją paskutinį lapkričio šeštadienį pradės „Golden Parazyth“ ir jo ekskliuzyvas prie pulto. Daug įdomių žmonių, daug meilės ir daug gero popso dar niekam nepamaišė, o padėjo ne vienam, taigi, ar dar yra galvojančių, kad šeštadienio vakarą nėra ką veikti (renginio organizatorius – klubas „Studio 9”)?

Visi gyvūnėlių ir katinų mylėtojai pirmąją žiemos dieną kviečiami į „Katiniškąjį protmūšį“, kur atsakymus sufleruos pūkuoti, murkiantys „Murrr Café” gyventojai! Čia pasijusite jaukiai kaip namuose, netrūks šmaikščių ir suktų klausimų gyvūnijos tematika, o po žaidimo nuo veido nedings šypsena! Savo pirmadienio vakarą praleiskite turiningai bei šiltai (renginio organizatorius – „Murrr Café”)!

Užginčyti, kad juoktis sveika – sunku, todėl vilniečiai ir sostinės svečiai žiemišką antradienio vakarą kviečiami juoktis į valias! Žinomi veidai – Mantas Katleris, Paulius Ambrazevičius, Mantas Stonkus, Vaidotas Šiožinis, Domas Raibys ir Dominykas Klajumas, o kitaip tariant – „Humoro klubas“, juoktis privers net ir didžiausią surūgėlį, todėl jų naujausios programos „Duok dėdei bučkį“ praleisti nepatartina (renginio organizatorius – klubas„Tamsta“).

Jei pasaulyje yra vyras, kuriam neabejingos visos merginos ir moterys, tai – be abejonės – Enrique Iglesias! Gruodžio 2-ąją jis grįžta į Lietuvą su nauja programa – šį kartą temperamentingasis ir jausmingasis atlikėjas pristatys savo dešimtąjį albumą “Sex and Love”. Tai – albumas, kuriame atlikėjas derina šokių aikštelės ritmus su romantiška muzika, todėl būkite pasiruošę ir tam, kad Enrique Iglesias suvirpins jūsų širdį jausmingomis melodijomis, ir tam, kad užves šėlti taip, kaip šėlstama tik geriausiuose vakarėliuose.

Renginiai Vilniuje stebina savo gausa, todėl kartais sunku nepasimesti tarp visų pramogų ir išsirinkti tinkamiausią. Portale http://kur.delfi.lt/ gali rasti sostinėje bei didžiausiuose Lietuvos miestuose vykstančius renginius – koncertus, vakarėlius, futbolo, krepšinio varžybas, šou, festivalius, spektaklius, miuziklus ir kitus. Sužinok, kas vyksta tavo mieste!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis