Kraupiai sulysusi Meghan Markle: didžiulis stresas gali iššaukti ligą (FOTO)

Viso pasaulio dėmesys neretai gali iššaukti ne tik stresą, bet ir valgymo sutrikimus. Ypač, jei dėmesys milžiniškas. Atrodo, jog Kembridžo hercogienė, aktorė Meghan Markle prieš keletą metų mėgavosi maistu, o šiuo metu to nedaro.

Žvelgiant į praeities Meghan nuotraukas galima konstatuoti, jog aktorė - sveika ir moteriškas kūno formas gebanti išlaikyti dama. Visą gyvenimą aktyviai sportavusi Meghan teigė prisižiūrėjusi, ką valgo, tačiau dietų nesilaikiusi. Prieš garsiąsias vestuves Meghan stengėsi sulieknėti ir normavo maisto porcijas, todėl vestuvių dieną buvo pasiekusi savo svajonių kūno formas. Ties čia ir reikėjo sustoti, deja, Meghan ir toliau save riboja...

Meghan prieš keletą metų:

Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press

Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press

Šiandien ji atrodo numetusi ne kelis, o kelerius kilogramus. Žinoma, didžiausią įtaką daro patiriamas stresas ir milžiniškas žiniasklaidos dėmesys, kuris ne visuomet būna malonus. Vis naujai iškylantys faktai apie Meghan praeitį hercogienei tikrai neprideda sveikatos - priešingai, gadina nervus ir tuo pačiu mažina kūno masę. Tikėkimės, jog Meghan sveikata puiki, o šis suliesėjimas yra laikinas. Nesinorėtų, jog aktorės pavyzdys remtųsi Kate Middleton pavyzdžiu, kai šiai dėl nervino išsekimo teko kreiptis į medikus.

Meghan šiuo metu:

Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press

Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press

Meghan Markle
Meghan Markle
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis