Įspūdingus makiažus kurianti Monika: užtenka kelių priemonių

Instagrame ją seka daugiau nei 100 tūkst. žmonių iš viso pasaulio ir kone kasdien juos Monika Falčik stebina naujais, vis įspūdingesniais makiažais.

- Ar spėji turėti ir kitų veiklų?

Šiuo metu esu ketvirto kurso studentė Vilniaus universitete, studijuoju ispanų filologiją, tad didžiąją mano dienos dalį užima mokslai. Savo laisvą laiką stengiuosi išnaudoti prasmingai ir suspėti užsiimti kuo įvairesnėmis veiklomis. Man patinka kurti naujus įvaizdžius, pabūti su šeima bei draugais, ir naują serialo epizodą pasižiūrėti.

Taip pat turiu ir kitų veiklų, anksčiau labai mėgau sportuoti, profesionaliai užsiiminėjau lengvąja atletika. Deja, patirta trauma nuo tokio aktyvaus laisvalaikio mane kartais sustabdo.

- Dažnai spėliojama, ar iš socialinių tinklų įmanoma užsidirbti. Kokia tavo patirtis? Ar dažnai gauni pasiūlymų bendradarbiauti?

Manau, tikrai įmanoma, tačiau man nesinori reklamuoti visko iš eilės. Šiuo metu aktyviausiai bendradarbiauju tik su makiažo prekių ženklų atstovais. Jie man atsiunčia įvairių produktų, o aš, juos išbandžiusi, prirašau jų pavadinimus po savo nuotraukomis, jei produktai patiko ir norėčiau parekomenduoti kitiems.

- Per kiek laiko tau pavyko suburti tokią sekėjų armiją?

Instagrame paskyrą susikūriau prieš maždaug ketverius metus, tačiau sekėjų skaičius sparčiai augti pradėjo tik prabėgus dvejiems. Žinoma, aktyviausias laikotarpis mano paskyroje yra būtent dabar, kai pradėjau kurti special effects makiažus bei užsiiminėti veido tapyba. O taisyklės man atrodo iš tiesų labai paprastos: reguliariai dalytis naujomis nuotraukomis, stebinti savo sekėjus ir būti dėkingam, kad juos turi!

👋🏻 hi hello my darlings! 👋🏻😘 #sfx #crazymakeups #feauture_my_stuff #100daysofmakeup #nyxcosmetics #kryolan #makeupisascience @plotagraphpro #plotagraph

A post shared by 𝓜𝓸𝓷𝓲𝓴𝓪 𝓕𝓪𝓵𝔂𝓸𝓻𝓴 ✨🐇✨ (@powerpuffmoniq) on Nov 26, 2017 at 10:55am PST

- Esi vizažo meistrė, stebini pasaulį drąsiais ir kūrybiškais sprendimais. Kokios tendencijos dominuoja pavasarį?

Aš nesivaikau tendencijų. Man atrodo, kad kiekvienos merginos asmeniniai norai ir yra jos tendencijos. Jeigu norisi, galima net ir su žydrais akių šešėliais atrodyti nuostabiai!

Happy lil cloud ☁️ I felt like doing festival look today👀 Glitters: @lagunacosmeticsofficial Gems: @funkonfashion Eyeshadows: @sephora Pro palette Eyelashes: @tatti_lashes TL2 Lips: @nyxcosmetics_baltics Sandstorm Highlighter: @maccosmetics Soft&gentle Wig: @everydaywigscom #makeup #festivalmakeup #festival #wig #glitter

A post shared by 𝓜𝓸𝓷𝓲𝓴𝓪 𝓕𝓪𝓵𝔂𝓸𝓻𝓴 ✨🐇✨ (@powerpuffmoniq) on Apr 8, 2018 at 12:16pm PDT

- Makiažo subtilybių išmokai pati, dabar esi profesionalė. Kaip susidomėjai vizažu?

Ačiū už tokį įvertinimą, bet iki tikros profesionalės man dar toli. Vienu metu vizažo menas išpopuliarėjo visame pasaulyje, ir aš tai pastebėjau būtent socialiniame tinkle „Instagram“, kur merginos kurdavo atskiras paskyras tam, kad parodytų, ką sugalvojusios, ko išmokusios, dalydavosi mokomaisiais filmukais bei nuotraukomis, paaiškindavo savo techniką žingsnis po žingsnio. Tai stebint, man ir pačiai kilo mintis pabandyti.

Go get’em, Tiger x

A post shared by 𝓜𝓸𝓷𝓲𝓴𝓪 𝓕𝓪𝓵𝔂𝓸𝓻𝓴 ✨🐇✨ (@powerpuffmoniq) on Feb 28, 2018 at 1:04pm PST

- Tavo paskyroje mirga nuotraukos iš egzotiškų kelionių, švenčių ir labiau primena pasaką nei realų gyvenimą. Ar tavo kasdienybė skiriasi nuo virtualaus pasaulio?

Mano nuomone, socialiniai tinklai skirti ne tam, jog rodytume ten savo buitį ar nesibaigiančias problemas. Aš noriu dalytis gražiausiomis savo gyvenimo akimirkomis, gera nuotaika, kuri galbūt užkrėstų ir kitus.

Žinoma, esu realus žmogus ir taip pat turiu problemų, tačiau man kartais pasitaiko progų jas pamiršti, nuo jų trumpam pabėgti. Nors tokių pabėgimo būdų yra tikrai ne vienas, mano mėgstamiausias – kelionės.

- Kiek šalių iš viso esi aplankiusi? Į kurią mielai sugrįžtum dar ir dar kartą?

Esu aplankiusi daugiau nei 20 šalių, iš kurių ryškiausią įspūdį man paliko Portugalija, jos sostinė Lisabona kupina spalvingų gatvelių ir muzikos, sklindančios iš visų kampų! Tai išties pakerėjo mano širdį. Taip pat neatsisakyčiau vėl sugrįžti į žaviai chaotiškus Niujorką ir Los Andželą JAV.

- Be kokių trijų makiažo priemonių neįsivaizduoji savo kosmetinės?

Savo kosmetinės niekaip neįsivaizduoju be akių apvado, makiažo pagrindo bei antakių šešėlių. Iš jų man svarbiausias akių apvadas, tapęs pagrindine mano makiažo technikos ypatybe. Šiaip ar taip, kiekvienai merginai patarčiau įsigyti gerą makiažo pagrindą ir šviesą atspindinčią priemonę (angl. highlighter). Juk mes visos nusipelnėme švytėti it žvaigždės!

Be abejo, taip pat labai svarbu nepamiršti, jog norint visas šias priemones tinkamai panaudoti, būtini specialūs ir kokybiški šepetėliai. Neužmirškite ir svarbiausios makiažo dalies – šypsenos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis