Gerbėjai nebepažįsta Taylor Swift: priaugti kilogramai pavertė ją kitu žmogumi (FOTO)

Daugelis išvydę prieš keletą dienų Kalifornijoje koncentravusią atlikėją Taylor Swift negalėjo patikėti, jog scenoje - ta pati smilgele vadinta Taylor.

Ne veltui Taylor kūno formos daugelio buvo įvardinamos tobulos - pieštuko pavidalo figūrą turinčiai atlikėjai tiko bet koks drabužis. Nuo aptempto triko iki trumpų šortukų bei liaunumą pabrėžiančių suknelių... Taylor, būdama ganėtinai aukšta, dažniau panašėjo ne į atlikėją, o į modelį, kuris galėtų žingsniuoti garsiausiais pasaulio podiumais. Štai, kaip Taylor atrodė prieš kelerius metus:

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Daugelis iki šiol negali priprasti, jog Taylor figūra vos per keletą metų pasikeitė kardinaliai. Kilogramų priaugusi Taylor šiandien rodosi kur kas moteriškesnių formų. Viena vertus, Taylor jau ne 20. 27 -erių metų merginos metabolizmas kur kas lėtesnis, todėl kiekvieną priaugtą kilogramą vis sunkiau numesti. Kita vertus, regis, atlikėja apleido savo mylimą fizinę veiklą ir, ko gero, pernelyg pamėgo kaloringus patiekalus. Dar viena kūno formų kaitos priežastis gali būti išsiderinę hormonai arba nuolat patiriamas stresas.

Taylor šiandien:

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Gerbėjai netruko pastebėti, jog Taylor priaugus kilogramų pasikeitė ir atlikėjos veido bruožai, jie tapo ne tokie pastebimi, ryškus. Na, svarbiausia, jog Taylor sveika ir energinga, pakitusios merginos kūno formos toli gražu nesumenkina jos talento - ji ir toliau sėkmingai kuria, dainuoja ir koncertuoja. Gali būti, jog Taylor daugelį metų laikėsi dietų ar net badavo, o šiandien jaučiasi kur kas sveikesnė ir labiau myli gyvenimą!

Taylor Swift
Taylor Swift
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis