Iki, puikiai pažįstamas Monikos Pundziūtės - Monique įvaizdi! Atlikėja taip nebeatrodo (FOTO)

Dvidešimtmetė atlikėja Monika Pundziūtė-Monique nesiliauja stebinti savo gerbėjų. Dainininkė, kurios ryškiai mėlyna plaukų spalva tapo savotiška vizitine kortele ir sulaukė ne vieno pasekėjo, šią savaitę ryžosi naujiems pokyčiams – ir savo plaukus nuspalvino ugnies spalva.

Mėlyna plaukų spalva Monikai netapo išbandymu. Apie vandenyno mėlynumą mergina svajojo nuo vaikystės. Galbūt artimiausi žmonės nebūtų patikėję, kad kada nors piešiniuose užfiksuota plaukų spalva taps realybe – tačiau Monique drąsiai išpildė savo seną svajonę.

Monika prisipažįsta, kad mėlyna spalva dar nebuvo pabodusi. Tačiau įveiktas vienas kūrybos etapas – išleistas debiutinis albumas – tapo puikia proga, versti ir naują, ne tik kūrybos, bet ir įvaizdžio puslapį.

Taip pat ryžtingai, kaip ir ankstesniems pokyčiams – Monika pasiryžo ir šįkart. Sakosi nedvejojusi dėl naujos plaukų spalvos – nuo šiol ji raudonplaukė.

Monika Pundziūtė - Monique
Monika Pundziūtė - Monique
Kipro Kublicko nuotr.

„Neseniai išleidome albumą „Sun&Moon” – ten mėlyna spalva, kaip pėdsakas, liko užfiksuota viršelyje. Dėl to ji niekada neišnyks ir žymės šitą ryškų ir įdomų etapą mano gyvenime. O kadangi, jis jau padarytas, įvykdytas, norisi naujų spalvų, šviežia galva pradėti mąstyti apie naują albumą,” – šypsosi Monique.

Monika Pundziūtė - Monique
Monika Pundziūtė - Monique
Kipro Kublicko nuotr.

Naują etapą atlikėja pradeda jau šią savaitę ir leidžiasi į debiutinio albumo „Sun&Moon” pristatymo koncertus didžiuosiuose Lietuvos miestuose, kur gerbėjų lauks gerokai pasikeitusi. Raudonplauke, Monika tapo naująjį įvaizdį patikėjusi geram savo bičiuliui, plaukų meistrui Mantui Tautvaišiui. Koncertiniais rūbais rūpinasi stilistė ir dizainerė Kastė Svilaitė.

Monika Pundziūtė - Monique
Monika Pundziūtė - Monique
Kipro Kublicko nuotr.

Monique albumo „Sun&Moon” pristatymo koncertai:
lapkričio 17 d. Klaipėda – Klaipėdos dramos teatras
lapkričio 19 d. Kaunas – BOSCA amfiteatras (ŽALGIRIO arena)
lapkričio 24 d. Vilnius – Energetikos ir technikos muziejus

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis