6 geriausi šukuosenos variantai, kai tingisi plauti galvą (FOTO)

Visos žinome: būna rytų, kai nesinori keltis iš lovos, o pagalvojus apie galvos plovimą, ilgą džiovinimo procesą bei šukuosenos formavimą norisi imti ir pasilikti pasilikti sapnų karalystėje. Rytinė rutina bus kur kas lengvesnė, jei žinosi keletą šukuosenų gudrybių. Štai geriausios šukuosenos tomis dienomis, kai nesinori plauti galvos!

Pakelta arklio uodegėlė. Ar ir tu susiduri su problema, kai į arklio uodegėlę surišti plaukai atrodo kiek priploti? Ši šukuosena labai paprasta, bet graži, todėl neverta jos nurašyti dėl to, jog plaukai atrodo kiek prigludę. Be to, plaukai gali būti ir neplauti keletą dienų - šukuosena vis tiek atrodys žavingai. Plaukus išdžiovink džiovintuvu kiek palenkusi galvą, jog šie atrodytų puresni. Paimk priekines plaukų sruogas ir jas kiek pakėlusi į viršų susek segtukais gale. Tuomet suimk visus plaukus ir surišk plaukų gumyte ties ausų linija.

Ariana Grande
Ariana Grande
Vida Press

Bohemiškas kuodas. Kuodas - idealus variantas nenorint palikti palaidų plaukų, kurie yra kiek susiriebalavę. Glotnūs viršugalvyje į kuodą susukti plaukai jau tapo kasdienybe. Tokia šukuosena ypač populiari buvo šiltuoju metų laiku, kai nereikėjo galvos slėpti po kepure. Jei nori neskasdieniško kuodo, rinkis bohemišką variantą. Bohemiškumą kuria sruogelės, kurios atrodo tarsi ištaršytos, todėl kuodas atrodo kiek netvarkingas. Leisk sruogoms šiek tiek išsidraikyti. Ir nepamiršk išskirtinių auskarų!

Karlie Kloss
Karlie Kloss
Vida Press

Šlapias efektas. Tokia šukuosena tiks mėgstančioms išsiskirti iš minios. Nesvarbu, tavo plaukai švarūs, ar ilgokai neplauti, kuo puikiausiai galėsi atlikti šią šukuoseną. Ant delno sumaišyk putų ir formavimo želės, rankomis perbrauk per plaukus, atskirdama sruogas pirštais. Sukelk plaukus atgal ir suformuok. Kad šukuosena užsifiksuotų, padžiovink šalto oro srove, sutvirtink plaukų laku. Jei reikia, virš ausų plaukus gali susegti smeigtukais.

Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Vida Press

Šlapio efekto arklio uodega. Viskas, ko reikia šiai šukuosenai – pakišti galvą po dušu arba šukuotis ką tik po maudynių ežere ar kitame vandens telkinyje, bet kuo puikiausiai tiks ir keletą dienų neplauti plaukai. Suimk plaukus į uodegą ir kelis kartus apvyniok gumute. Tokia šukuosena puikiai tiks rytui, kai nesinori ilgai stoviniuoti prie veidrodžio.

Nina Agdal
Nina Agdal
Vida Press

Netvarkingoji kasytė. Šukuosena tiks ilgų, šiek tiek iškarpytų plaukų savininkėms. Plaukus sutepk purinamosiomis putomis ir džiovink palenkusi plaukus. Taip plaukų apimtis bemat padvigubės. Plaukus laisvai suimk ir surišk žemai šone plonyte plaukų gumele. Jos turėtų nesimatyti, todėl jei esi tamsiaplaukė rinkis tamsią, jei šviesiaplaukė – šviesios spalvos. Supink tvirtą kasą ir galiukus surišk tokia pat gumele. Atsargiai ištampyk visas pynes taip, kad kasa atrodytu stora ir netvarkinga.

Hayley Atwell
Hayley Atwell
Vida Press

Garbanota kasa. Kasytė visai nėra vaikiška šukuosena. Žinoma, jei pasistengi ją tokia padaryti. Tam, kad įprasta kasytė atrodytų nenuobodžiai, pažvelk kūrybingai. Surišk laisvą kasą ir permesk ją ant vieno peties. Laisvai krentančias plaukų sruogas subanguok plaukų žnyplėmis. Ir paprasta, ir elegantiška, be to, tinkama net neplaunant galvos.

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis