Nuostabius antakius turinčios įžymybės nedaro šių 7 antakių priežiūros klaidų

Antakius turi kiekviena, tačiau ar žinai kaip jais rūpintis? Antakių linija ne tik saugo akis nuo žalingo aplinkos poveikio, bet ir suteikia žvilgsniui išraišką. Šios įvardintos antakių priežiūros klaidos padės tau turėti tobulo įvaizdžio pagrindą.

1. Žiūrėk į paprastą veidrodį, ne į didinamąjį. Pešiok antakius dienos šviesoje ir jokiu būdu ne prieš didinamąjį veidrodį , nes nejausdama išpešiosi per daug.

2. Nekirpk antakių. Jokiu būdu nepersistenk karpydama antakius. Labai nedaugeliui merginų reikia pakirpti antakius .Norint tinkamai pakirpti, pašukuok plaukelius aukštyn ir pakirpk tik tuos, kurie stipriai išsikiša. Ne idealiai lygūs antakiai atrodo tankesni ir vešlesni.

3. Antakių pradžia - tinkamoje vietoje. Paplitusi klaidinga nuomonė, kad antakių pradžia turi sutapti su šnervėmis, iš tiesų jie turi sutapti su nosies vidurio krašteliais. Jei tarpas tarp antakių per didelis, veidas atrodo platesnis.

Zendaya
Zendaya
Vida Press

4. Nepersistenk ryškindama antakius. Visos nori tankių, plačių antakių, tačiau kai kurios merginos persistengia, juos ryškindamos pieštuku. Dažyti antakius patariama tik tonu tamsiau už natūralią jų spalvą. Antakiai turi paryškinti, o ne traukti dėmesį.

5. Plaukelius šalink tik pincetu. Jokiu būdu nekoreguok antakių vašku, neskusk. Tiksliausias metodas – pešiojimas, nes išpeši po vieną plaukelį. Kiekvienas plaukelis svarbus antakio formai. Koreguojant vašku ne tik trūksta tikslumo, bet ir ištempiama švelni oda. Skutant plaukeliai lūžta, gali įaugti.

6. Negailėk pinigų antakių dekoratyvinei priemonei. Geras antakių pieštukas sukuria natūralių plaukelių, o ne tatuiruotės įspūdį, tas pats galioja ir antakių šešėliams bei geliams.

7. Netepk ant antakių kosmetikos priemonių. Netepk aplink antakius at ant jų jokių losjonų, gelių, kremų nuo saulės. Jie įsigeria į antakius, todėl plaukeliai ima kristi, nustoti augti. Antakiai traktuojami kaip oda, bet iš tiesų tai plaukų folikulai. Kodėl tepi ant antakių tai, ko neteptum galvos?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis