Galbūt jau per daug? Jaunas merginas apėmusi įdegio manija gąsdina jų artimuosius (FOTO)

Mūsų tautietėms įdegio maniakėms šią vasarą stinga entuziazmo. Daugybę lietingų dienų, šaltas vėjas bei ne itin džiuginančios ateities orų prognozės slopina džiugesį. O štai jaunos merginos už Atlanto jau senokai mėgaujasi saulės voniomis, kurios jas paverčia šokoladinmis princesėmis.

Instagram paskyra Lovingtan - tikrų saulės vonių mylėtojų klubas. Merginos talpina nuotraukas su įspūdingu įdegiu ir komentaruose dalinasi efektingo įdegio įgavimo patarimais. Vienos kliaunasi soliariumais, kitoms šokoladinį įdegį padeda įgauti savaiminio įdegio priemonės, o trečioms labiausiai patinka deginimasis po tikra saule. Tokių merginų - apstu, tad nuvykusios į kurortus merginos ne apžiūrinėja miestelius ar pramogauja, o visą dieną kepinasi saulėje, jog vakare galėtų pažvelgusios į veidrodį didžiuotis savo karameline oda.

Nors saikingas įdegis be galo papuošia merginą, besotis deginimąsis ne tik merginas paverčia nenatūraliomis, net komiškomis, bet ir gali sukelti rimtą grėsmę merginų sveikatai. Būtent taip sveikata rizikuoja ir nemažai šioje Instagram paskyroje aptiktų merginų. Kai kurios iš jų dirbtiniu būdu įgautą įdegį dar pabrėžia kosmetinėmis priemonėmis, kūno dulksna ar drėkinamosiomis priemonėmis.

Žinoma, tokiu būdu pastiprintas įdegio efektas dar įspūdingesnis, tačiau... Jaunutės merginos stiprindamos įdegį ne tik rizikuoja rudenį pasitikti išsausėjusia oda, tačiau ir susidurti su kur kas grėsmingesnėmis odos problemomis, tokiomis kaip egzema, raudoniu ar net odos naviku. Merginos, būkime atsargesnės besimėgaudamos saulės voniomis - ar vardan tariamo grožio reikia rizikuoti?

🙌 @ashelizadavis achieves her deep, golden glow with our 2hr Mousse in Dark 💕

A post shared by Loving Tan (@lovingtanofficial) on Dec 30, 2016 at 7:00pm PST

This stunner 😍 @em.spiliopoulos wearing our Deluxe Bronzing Mousse in Ultra Dark. Our mousses contain a hydrating aloe vera base to deliver long lasting results🌿 💗 Shop now at www.lovingtan.com, link in bio xx

A post shared by Loving Tan (@lovingtanofficial) on Feb 10, 2017 at 4:00am PST

@lydianna GLOWIN in our Bronze Shimmer Luminous Cream in Ultra Dark 🙌✨

A post shared by Loving Tan (@lovingtanofficial) on May 1, 2017 at 2:00pm PDT

Life motto 😏

A post shared by Loving Tan (@lovingtanofficial) on Apr 29, 2017 at 2:00pm PDT

Tan goals 😍😍@fakander wears our Deluxe Bronzing Mousse in Ultra Dark for the darkest & most natural looking tan 🙌 💕

A post shared by Loving Tan (@lovingtanofficial) on Oct 31, 2016 at 9:01am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis