Tik šviesiaplaukėms: 10 teiginių, kodėl jūs pranašesnės už kitas

Kokių tik gandų nesklando apie šviesiaplaukes merginas. Ir vėjavaikiškos, ir negebančios susikoncentruoti, o vaikinų juokeliai apie blondinių kvailumą tiesiog sukelia pykinimą. Šviesiaplaukės - nesvarbu, natūralios ar ne, turi daugybę pliusų, kurių, ko gero, net pačios nežino.

Jei esi šviesaus plauko, didžiuokis tuo ir net nebandyk keisti plaukų atspalvio - jis tau garantuos ne tik laimę asmeniniame fronte, bet ir sėkmę finansinėje srityje. Netiki?

1. Saulė tave myli. Prieš akis - vasara, metas, kai sužibėsi. Saulės spinduliai žaidžia su tavo plaukų sruogomis ir tavo plaukus padaro ryškesnius, įvairesnių atspalvių. Tamsiaplaukės šiuo sezonu susiduria su priešingu efektu - nuo saulės nublukusiomis plaukų sruogomis. Nepavydime...

2. Žmonės su tavimi yra draugiškesni. Oficialiais tyrimais patvirtinta, jog tamsiaplaukės iš pažiūros atrodo kur kas šaltesnės ir abejingesnės, todėl atitinkamai ir aplinkiniai su jomis elgiasi panašiai. O štai su blondinėmis jie bendrauja kur kas maloniau bei draugiškiau, mat jos atrodo mielesnės asmenybės. Ar tavo gyvenimiška patirtis gali tai patvirtinti?

3. Tavo ateities perspektyvos didesnės. Ypač finansinė sfera - neseniai atlikto tyrimo duomenimis patvirtinta, jog šviesiaplaukės uždirba daugiau nei tamsiaplaukės ir raudonplaukės. Šviesus plaukas - didis protas, tiesa?

4. Apsirengusi juodai atrodai tiesiog nepakartojamai. Juoda spalva - tavo sėkmės ženklas. Tamsiaplaukės dažniausiai prašauna nuo galvos iki kojų apsirengusios juodai, nes atrodo pernelyg niūriai. Tau ši spalva tinka tiesiog nuostabiai ir dar labiau paryškina dailų plaukų atspalvį. Žodžiu, juodą rinkis drąsiai!

5. Sausas šampūnas gali būti tavo geriausias draugas. Kol tamsiaplaukės kovoja su nuo sauso plaukų šampūno ant plaukų likusiomis baltomis dulkelėmis, šviesiaplaukės gali dėl to atsipūsti ir drąsiai naudoti sausą šampūną. Juk šviesiaplaukės - užimtos merginos, kurioms ši grožio priemonė yra nepamainoma!

6. Pleiskanos nėra didžiulė bėda. Jei atitinkamais sezonais susiduri su plaukų pleiskanumu, tai tau nesukelia milžiniško diskomforto. Tamsiaplaukės vos pastebėjusios pleiskanų užuomazgas privalo skubėti į vaistinę, o štai tau tokia skuba negresia.

7. Žmonės į tave žiūri atlaidžiau. Jei ir padarysi ką nors netinkamo, prisišnekėsi ar paprasčiausiai patirsi gėdą, žmonės į tave žiūrės kur kas palankiau nei į tamsaus plauko merginas. Žinoma, svarbiausia čia - tavo asmenybė, bet tavo šviesūs plaukai daugelį verčia elgtis atlaidžiau ir patikliau.

8. Šviesiaplaukių plaukai greičiau džiūva nei tamsiaplaukių. Daugelis šviesiaplaukių patvirtins, jog jų plaukai po plovimo džiūva kur kas greičiau nei tamsiaplaukių, mat dažniausiai blondinių plaukai yra kiek sausesni. Sutaupai galybę laiko džiovindama plaukus džiovintuvu!

9. Neneikime... vaikinų akims esi tikras perlas. Jau senokai žinoma, jog šviesiaplaukės merginos vaikinus žavi labiau nei tamsiaplaukės. Žinoma, tai, skonio klausimas, visgi neseniai tapusios šviesiaplaukėmis merginos patvirtins - vaikinų dėmesio padaugėjo tiesiog dvigubai!

10. Tu atrodai jaunesnė nei esi. Taip jau yra - merginos, kurių plaukus dabina šviesios sruogos, atrodo kur kas jaunesnės nei tamsiaplaukės. Tad kas nori save pasisendinti? Ir toliau šviesk it saulė!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis