Keisčiausi lietuvaičių grožio patarimai, kurie iš tiesų veikia!

Dažnai užsukame į merginoms skirtus internetinius forumus, ieškodamos informacijos grožio temoms. Šį kartą surinkome neįprasčiausius, tačiau ne ką ne prasčiausius grožio patarimus iš pačių lietuvaičių lūpų.

Nuo kojų prakaitavimo... Obuolių actas. Nemalonus pėdų kvapas - didžiulė bėda, ypač šiltuoju metų sezonu. O dar jei po visos įtemptos dienos tenka užsukti į svečius... Viena iš internaučių siūlo kojų kvapą naikinti drėgna servetėle ir obuolių actu. Paprasčiausiai keletą arbatinių šaukštelių obuolių acto užlašinkite ant drėgnos servetėlės ir servelėlę įmasažuokite į pėdą. Sako, ne tik panaikina kvapą, bet ir garantuoja, jog visą dieną jo nejusi!

Dailioms plaukų šaknims... Akių šešėliai. Viena mergina internete atskleidžia paslaptį, kaip prieš svarbius renginius ar šventes pagražina šukuoseną. Pasirodo, ataugusias plaukų šaknis ji padažo su atitinkamos spalvos akių šešėliais, kurie suteikia ką tik nudažytų šaknų efektą. Paprasta, bet efektyvu!

Mergina
Mergina
Fotolia

Greitesniam įdegiui įgauti... Jodas. Viena iš internaučių dalinasi patirtimi - jai pavyko įdegti vos per dvi dienas naudojant jodo odos tirpalą. Šį tirpalą mergina įlašino į pamėgto abrikosų aliejų ir aliejumi išsitepė visą kūną. Kadangi jodas aktyviau traukia saulės spindulius, mergina, besidegindama sode, poros savaičių įdegį įgavo vos per keletą dienų. Rezultatas - nereikia jokių soliariumų! Tiesa, jodo nauda odai labai abejotina...

Vazelinas nuo pūslių. Šiltasis sezonas - pūslių ant pėdų kilimo metas, tad viena lietuvaitė siūlo problemines vietas prieš apsimaunant batus patepti vazelinu, nes jis sumažins pūslių susidarymo galimybę, kitaip sakant suminkštins tą vietą.

Bulvės
Bulvės
Shutterstock

Bulvių galia. Viena intrenautė po audringo vakarėlio sako visuomet pasikliaunanti šviežiomis bulvėmis - ji apdėlioja bulvėmis veido odą, taip pat su bilvių griežinėliais įtrina paakių zoną, taip sumažindama paburkimą.

Paakių kremas ant lūpų. Anot vienos erginos, ji lūpas prieš naktį patepanti paakių kremu. Jis ypatingai drėkina, todėl ryte lūpos būna tarsi šilkinės. Na, bet jei netyčia naktį apsilaižysi lūpas, skonis gali būti ne pats gardžiausias...

Druska ne tik valgiui. Viena mergina pasakoja druską naudojanti kaip šveitiklį nuo celiulito, anot jos, jis veikia kur kas geriau nei pirktinės grožio priemonės. Išbandome prieš vasaros sezoną?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis