Pirmyn pas kirpėją - tai madingiausia šio sezono šukuosena (FOTO)

Artėjantis pavasaris - pats metas atsinaujinti, todėl žvilgtelėk, kokios šukuosenos vyraus šį sezoną, išsirink sau tinkamiausią ir keiskis!

Šįmet į madą žengė vadinamoji flat waves šukuosena. Plaukai yra ne tūriniai, bet krinta tarsi plokščiomis bangomis. Suformuoti tokias bangas galima arba plaukų garbanojimo ir tiesinimo prietaisais arba plaukus iškarpius tam tikra technika. Būtent plaukų iškarpymas sluoksniais, kurie verčia juos banguotis, yra viena ryškiausių šių metų šukuosenų tendencijų.

Tiesa, čia svarbus ir plaukų ilgis. Šį pavasarį vyraus arba vidutinio ilgio banguoti plaukai, arba superilgi ir supertiesūs. Pastarasis variantas vargiai įmanomas be pridėtinių sruogų, žinoma, toms, kurios gali džiaugtis natūraliais labai ilgais plaukais, pasisekė. O štai pirmasis kirpimas įmanomas daugeliui, viskas, ko reikia - profesionalo žirklės ir išmonė.

AFP/Scanpix nuotr.

Madingiausias flat waves ilgis - žemiau smakro arba kiek žemiau pečių. Spalva - nuo sodrios tamsios, iki pereinančių spalvinių variantų, pavyzdžiui, link galų tamsėjantys arba šviesėjantys plaukai. Šis kirpimas ypatingas tuo, kad suteikia plaukams gyvybingumo, karpymas sluoksniais plaukų spalvą daro įvairiatonę, tarytum sukuria daugiau atspalvių.

SIPA/Scanpix nuotr.

Taigi, jei tavo plaukai yra linkę natūraliai banguotis, toks kirpimas būtent tau. Pavasario drąsiai trumpink plaukus, taip ne tik pakeisi įvaizdį, bet ir leisi atsinaujinti plaukų galiukams.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Nov 30, 2016 at 3:04pm PST

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Nov 7, 2016 at 11:10am PST

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on Jan 28, 2017 at 1:24pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis