5 geriausi būdai, kaip paploninti šlaunis

Apatinė kūno dalis - ko gero, pati problematiškiausia merginų bei moterų kūno vieta. Tos, kurios turi gana moterišką figūrą, žino, jog ištreniruoti dailius sėdmenis neretai būna milžiniškas darbas.

Jei kasdien atliksi šiuos penkis žingsnius, pavasarį jau džiaugsiesi kur kas dailesniais sėdmenimis!

1. Nepamiršk atlikti pritūpimų. Pritūpimai - vienas veiksmingiausių sporto pratimų, ne tik liekninantis apatinę kūno dalį, bet ir gerinantis koordinaciją, be to, mažinantis celiulitą. Kasdien padaryk bent po šimtą pritūpimų, tačiau nepamiršk prieš tai atlik keletą kardio pratimų, kurie pagerins širdies veiklą.

2. Gerk kuo daugiau vandens. Vanduo - tikras figūros išgelbėtojas, ypač jei gurkšnoji jį dažnai. Ypatingas receptas - vanduo su citrina, kuris, be to, yra ir be galo paprastas. Į vandens stiklinę kasdien įsilašink keletą lašelių citrinų sulčių, kurios skatina riebalų deginimą.

3. Venk sedėjimo. Ilgas sedėjimas skatina riebalų kaupimąsi apatinėje kūno srityje, be to, sukelia celiulitą. Turėtum kuo daugiau judėti - net jei sportuoji, ilgos valandos sedėjimo to neatpirks. Jei tenka ilgiau sedėti, kas valandą pakilk nuo kedės ir šiek tiek pajudėk - prasimankštink, pasivaikščiok, pasistenk atlikti keletą sportinių pratimų.

4. Valgyk kuo daugiau daržovių. Daržovės - vitaminų bomba, kuri ne tik skatina kilogramų kritimą, bet ir stiprina organizmą, skaistina odą bei švarina visą organizmą. Pasistenk į savo mitybos racioną įtraukti kuo daugiau daržovių ir kaipmat pajusi skirtumą. Be to, daržovės turi daugybę ląstelienos, kuri suteikia sotumo jausmą.

5. Pamiršk automobilį ar viešąjį transportą. Jei tik yra galimybė, vaikšsiok. Vaikščiojimas ne tik gerina koordinaciją, suteikia energijos, bet ir meta kilogramus. Kasdien skirk bent pusvalandį laiko pasivaikščiojimui ir pamatysi, kaip po keletos savačių apatinė kūno dalis taps kur kas dailesnė. Be to, visur lipk laiptais ir pamiršk liftą - neretai lipimas laiptais prilygsta sporto treniruotei!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis