5 būdai kaipmat sumažinti atsikišusį pilvuką

Išlaikyti dailų pilvuką, ko gero, viena sunkiausių užduočių. Juk aplink tiek skanėstų, o ir vakaras su geru filmu lovoje šaltuoju metu vilioja labiau nei treniruotė sporto klube. Vis dėlto išlaikyti gražų pilvą įmanoma, tereikia įsidemėti šias tris taisykles...

Pratimas užmerktomis akimis


Kai sportuosi su elipsiniu treniruokliu, pamėgink paleisti rankenėles ir užmerkti akis (tik būk atsargi). Be akių pagalbos vidiniai raumenys turės dirbti intensyviau, kad išlaikytų pusiausvyrą, sudeginsi daugiau kalorijų. Sumažintas kalorijų skaičius - lieknesnis pilvukas ir, žinoma, visas likęs kūnas.


Valgyk raugintų agurkų


Riekelė turi tik 1 kaloriją. Rauginti agurkai turi ne tik daugybę organizmui naudingų medžiagų, bet ir skatina medžiagų apykaitą, be to, suteikia sotumo jausmą, todėl suvalgiusi keletą raugintų agurkų kaipmat pasijusi sotesne. Jei nepatinka rauginti agurkai, rinkis paprastus - valgyk juos be jokios baimės.


Sudažyk lėkštes


Ir nusipirk mažesnių. Tada net pridėjus pilną lėkštę suvalgysi mažiau, nei būtu, būtum suvalgius, tebeturėdama senas lėkštes. Kuo mažesnė lėkštė, tuo menkesnė maisto porcija į ją telpa. O juk suvalgius vieną porciją, trokštant išsaugoti puikią figūrą, net ranka nekyla imti antrąją, tiesa?


Neperalk


Ilgai nevalgant organizmas ima skaidyti raumenų masę energijai ir kaupti riebalus. Todėl jokiu būdu nebadaug ir valgyk reguliariai, kas pora valandų. Tai gali būti lengvi užkandžiai, vaisiai, salotos. Nepamiršk ir pagrindinių valgymų, kurie turi būti sotūs ir maistingi.


Gerk gėrimus, neturinčius kalorijų


O tai – kava, arbata ir, žinoma, vanduo. Mesk į šiukšliadežę gazuotus gėrimus bei sultis, kurie ne tik nenumalšina troškulio, bet ir prideda keletą kilogramų - juk juose apstu cukraus, kuris dailiai nusėda ant tavo pilvo. Pamilk vandenį, o figūra tau padėkos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis