Iš karto pamilsi: 2 plaukus auginančios bei stiprinančios kaukės

Tikriausiai ne viena pastebėjo - žiemos sezonu plaukai susilpnėjo, paplonėjo ir kur kas lėčiau auga. Vis dėlto pasiduoti šalto oro žabangoms nevalia. Mes turime paruošusios keletą naminių plaukų kaukių receptų, kuriuos galite išbandyti šį žvarbų savaitgalį.

Išsausėjusiems plaukams padės medus ir alyvuogių aliejus

Saulės spinduliai, šaltas ar sausas oras gali būti ne juokais žalingi plaukams, juos išsausinti. Čia tau padės medus ir alyvuogių aliejus. Šis metodas seniai žinomas merginų, kurios atidžiai rūpinasi savo plaukų grožiu. Alyvuogių aliejus pamaitins, o medus turi antibakterinių savybių, daug vitaminų. Be to, medus savyje talpina medžiagas, kurios skatina plaukų augimą ir neleidžia plaukams išsausėti.

Tai paprasta, bet viena iš efektyviausių kaukių!

Medus
Medus
Shutterstock nuotr.

Medaus ir alyvuogių aliejaus kaukė:

Į švarius drėgnus plaukus įtrink pusę stiklinės medaus ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Po 20 min. išskalauk. Kaukę pasigamink bent du, tris kartus per savaitę, po keletos savaičių turėtum pamatyti akivaizdų skirtumą.

Ploniems plaukams apimties suteikianti kaukė

Ši kaukė ploniems plaukams suteiks apimties, juos papurins. Nenustebk - vienas jos ingredientų yra alus, tačiau alus turi daugybę plaukus gražinančių elementų. Kiaušinis - baltymų karalius, o plaukai neauga, jei organizmui trūksta baltymų. Praturtink plaukus baltymais iš išorės!

Kiaušiniai
Kiaušiniai
Shutterstock nuotr.

Sumaišyk pusę stiklinės nusigaravusio alaus, 1 šaukštelį aliejaus ir 1 kiaušinį. Užtepk kaukę ant plaukų ir palik 15 min. Išplauk šiltu vandeniu.

Kaukę pasigamink bent du, tris kartus per savaitę, po keletos savaičių turėtum pamatyti akivaizdų skirtumą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis