Gražiausios graikės: kai didoka nosytė netrukdo skleisti charizmos (FOTO)

Įprasta manyti, jog dailių veido bruožų pagrindą sudaro tiesi ir maža nosis. Grynakraujės graikės gali paneigti - didesnė nosis ne tik suteikia unikalumo, bet ir žavesio!

Tikriausiai ne kartą teko girdėti graikiškos nosies terminą. Tai didoka, neretai kumpa ar pernelyg ilga nosis, kuri dažniausiai būdinga vyriškosios lyties atstovams. Vis dėlto Graikijoje didelė dalis merginų bei moterų išsiskiria išraiškingomis bei stambiomis nosimis, kurios kiek pagriežtina veido bruožus.

Vis dėlto didoka nosytė toli gražu netrukdo graikėms džiaugtis gyvenimu ir kerėti aplinkinius - merginos net neketina atsisakyti vieno pagrindinių veido akcentų. Daugelis jų lengvai galėtų ryžtis plastinei operacijai, tačiau nenori, jog jų nosis taptų tokia, kaip visų gražuolių - riesta ir trumpa.

Didoka nosis žymi ugningą charakterį, karštą būdą bei spinduliuojamą charizmą, o tai kaip medus traukia priešingos lyties atstovus. Ar dar lieka vietos įsisenėjusiems standartams, jog gražuolė be tiesios nosies - ne gražuolė?

Graikės teigia kitaip!

A photo posted by ♔GREEK.BEAUTY™♚ (@greek.beauty) on Apr 29, 2016 at 6:31am PDT

A photo posted by ♔GREEK.BEAUTY™♚ (@greek.beauty) on Jan 5, 2016 at 4:17am PST

A photo posted by ♔GREEK.BEAUTY™♚ (@greek.beauty) on Oct 23, 2015 at 9:42am PDT

A photo posted by ♔GREEK.BEAUTY™♚ (@greek.beauty) on Oct 15, 2015 at 3:14pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis