1 mėnesio plaukų auginimo planas: džiaugsiesi ilgais plaukais (FOTO)

Pavydžiai žvelgi į ilgaplaukes? Pasiruošk - tuoj ir tu įstosi į jų gretas. Tau tereikės mėnesio. Apsišarvuok kantrybe, kasdieniniu darbu ir pakeisk keletą plaukų priežiūros įpročių, kuriais, tikėtina, vadovaujiesi. Pradedam!

Pirma savaitė. Nesvarbu, tavo plaukai trumpi ar vidutinio ilgumo, nusiteik pokyčiams. Norėdama atsiauginti plaukus privalai skirti dėmesio ne tik plaukų išorei, bet ir vidui. Būtent todėl pirmosios savaitės užduotis - sukontroliuoti savo mitybą. Puikiai žinai, jog subalansuota mityba ne tik gražina kūno linijas, stiprina organizmą, bet ir padeda greičiau augti plaukams. Todėl uždek žalią šviesą BALTYMAMS.

Baltymai - statybinė organzimo medžiaga, kuri ne tik stiprina kaulus, suteikia energijos, bet ir yra pagrindinė medžiaga, skatinanti plaukus augti greičiau. Todėl savo mitybą praturtink liesa vištiena, lašiša, tunu, varške, kiaušiniais, migdolais, soja. Pavyzdžiui, kiekvieną rytą šį mėnesį pusryčiams valgyk kietai virtą kiaušinį su riekele duonos ar sumuštinį su lašiša. Ir nepamiršk kuo dažniau pietums rinktis liesos vištienos krūtinėlės!

Antra savaitė. Išmok tinkamai trinkti galvą. Nepašalinusi nešvarumų, užkerti kelią augti sveikiems plaukams. Daugelis merginų galvą su šampūnu išplauna vos vieną kartą, tačiau plaukų specialistai teigia, jog plaukus šampūnu BŪTINA perplauti du kartus. Taip tinkamai pašalinami riebalai bei užteršimai, kurie stabdo plaukų augimą.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Plaukus šampūnu skalaudama po kelis kartus, pereik prie galvos masažo. Jei po mėnesio nori didžiuotis gerokai paaugusiais plaukais, pagreitink galvos odos cirkuliaciją - kiekvieną vakarą prieš eidama miegoti atlik penkių minučių galvos odos masažą. Paprasčiausiai švelniai rankų pirštais suk ratus aplink galvos odą. Taip paspartinsi plaukų augimą net tris kartus!

Trečia savaitė. Sukontroliavusi mitybą, išmokusi trinkti galvą, pasitelkusi masažą, aplenk... grožio saloną. Daugelis plaukų specialistų patvirtins - suskilinėjusių plaukų galiukų pašalinimas toli gražu neprivers plaukų augti sparčiau. Todėl jei nori plaukus paauginti, šį mėnesį nesilankyk pas kirpėją. Vardan dailiai atrodančių ilgų plaukų pasistengti verta, tiesa?

Dar vienas ketvirtosios savaitės iššūkis - jokių plaukų gumyčių ar segtukų. Plaukus sukdama į kuodą ar pindama kaselę, prarandi galimybę džiaugtis ilgais plaukais. Kuo labiau plaukas yra tempiamas, tuo mažesnė tikimybė, jog jis sparčiai augs.

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

Ketvirta savaitė. Po visų išvardytų pamatinių plaukų auginimo veiksmų verta pereiti prie veiksmingų kaukių, kurios žada stebuklus vos per kelias savaites. Pritaikiusi visus plaukų auginimo būdus gali būti užtikrinta - naminės kaukės, kurios vos po kelių naudojimų užtikrina rezultatą, tikrai pagelbės.

Svogūnų sulčių kaukės, plaukus pailginančios per dvi savaites, receptą rasi ČIA.

Kiaušinio, medaus, kokosų aliejaus kaukės receptą rasi ČIA.

Garstyčių kaukės, suteikiančios efektą vos po vienos savaitės, receptą rasi ČIA.

Patikėk - jei vadovausiesi šiuo keturių savaičių planu, po mėnesio tikrai sulauksi aplinkinių nuostabos, klausiančios, kaip taip greitai pavyko atsiauginti ar prailginti plaukus. Verta pasistengti, tiesa?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis