Madingiausia makiažo tendencija: viskas nuo A iki Z (FOTO)

Mados traukinys rieda vis greičiau ir greičiau, todėl būtinai privalai suspėti į populiariausią šiuo metu makiažo vagoną, kuris vadinasi STROBINGAS. Strobing išvertus iš anglų kalbos reiškia šviesą, šviesos blyksnį. Praėjo tas laikas, kai šią techniką įgudusiai valdė tik profesionalūs vizažistai, kai ji buvo naudojama tik podiumų ir foto objektyvų karalienėms pagražinti.

Tu taip pat esi karalienė ir negali būti tikra, kad, uždariusi namų duris, nesutiksi savojo karaliaus arba bent jau simpatiško fotografo. Todėl be strobingo šiandien jau niekaip neišsiversi.

Jei dar niekada niekada nesi mėginusi šio žaibo greičiu populiarėjančio stebuklo, jei tik su moterišku smalsumu (ir pavydu) tyrinėji gražuolių atvaizdus, pats laikas ir pačiai tapti grožio karaliene. Šios technikos esmė be galo paprasta – veido bruožus ryškink ir savo trūkumus slėpk pasitelkdama vienintelį ir neprilygstamą highlighterį. Juo pereik per iškiliausias veido vietas, kur ką tik skirstei koreguojančią priemonę, ir švelniai įtapšnok kempinėle.

Charlotte for her partners best and fairest tonight! Request was a bronzed look! #mac #spherecosmetics #makeupstudio #modelrocklashes #anastasiabeverlyhills #strobing #glow #highlight #dewy #fresh #airbrushmakeup #elementwo #adelaidemua #studio807 #makeupartistsworldwide #fiercesociety #instabeeyou #undiscovered_muas #glam #glamour #bronzemakeupg

A photo posted by Theresa lawrence MUA (@spherecosmetics) on Oct 14, 2016 at 3:26am PDT

Švytėjimo suteikianti priemonė nebūtinai turi būti specialiai tam skirtas produktas, gali naudoti sausus ar birius šviesių atspalvių šešėlius, skaistalus, netgi blizgią (subtiliai!) pudrą – visgi atmink, kad švytėjimo intensyvumas priklausys nuo priemonės pasirinkimo. Na, ir galiausiai (ypač aktualu mišrios ir riebios odos savininkėms) perbrauk ties T-zona matiškumo suteikiančia biria pudra.

Norėdama kuo natūralesnio efekto, rinkis savo veido tonui artimų atspalvių priemones: šviesiai odai – su rožiniais pigmentais, tamsesnei – su geltonais ar aukso, o visai tamsiai – priemones su oranžiniais ar raudonais atspalviais. Būtų tiesiog tobula, jeigu makiažui naudojamos priemonės pasižymėtų švytėjimo efektu.

Ši makiažo technika suteikia veidui gyvumo, jaunatviškumo ir spindesio. Tiesa, jei galvoji, kad priemonių gausa tik pagerins rezultatą, tai skubam įspėti – vaizdas bus tarsi prakaituoto veido, jokia karalienė sau to negali leisti. Nenatūraliai atrodantis švytėjimas virsta neskoningu blizgesiu.

Gerai įsižiūrėk į save veidrodyje: strobingo priemonėmis šviesinamos tik tos veido zonos, kurios natūraliai pagauna šviesą. Tai arka po antakiu, vidinis akių kamputis, skruostikauliai, nosies tiltelis ir galiukas, viršutinės lūpos linkis, smakro galiukas. Jei tavo oda yra riebi, netepk kaktos zonos ir smakro, taip pat tų vietų, kuriose yra spuogelių.

Atmink, kad prieš bet kokį makiažą, pirmiausiai veidą reikia gerai nuprausti, nusausinti, palepinti drėkinamuoju kremu. Kritiškai įvertink savo veido odos būklę ir, reikalui esant, dėmeles, papilkėjusius paakius ar kitokius trūkumus paslėpk maskavimo priemone. Padenk visą veidą skysta pudra. Tam puikiai tiks makiažo pagrindas su švytėjimo efektu, kuris suteikia vidutinį maskavimą ir ją papildomai drėkina.

Jei veidą dailini strobingo technika, makiažo meistrai pataria likusias priemones rinktis matinio efekto: makiažo pagrindą, bronzatą, skaistalus, kompaktinę pudrą. Pirma veidą padenk skysta maskuojančia pudra, o vėliau šviesiais skaistalais patepk norimas vietas.

Strobingo negali būti per daug, todėl šią techniką gali taikyti ir dažydama akis, ir net plaukus. Švytėjimo suteikiančias priemones patepusi ties vidiniais akių kampučiais, atrodysi žvali ir pailsėjusi. Užmaskavusi paraudimus, patepk nedidelį maskuojamosios priemonės kiekį, taip išlyginsi veido odos ir paakių spalvą. Galiausiai perbrauk šviesaus perlų atspalvio akių šešėliais, kurie atspindės šviesą. Draugės būtinai paklaus, kodėl tavo akys tokios didelės ir išraiškingos.

Karalienė švyti visa: veidas, akys ir plaukai. Todėl pašviesinamos tos plaukų sruogos, kurias pati saulė nušviesintų. Norint suteikti plaukams kontrasto, jie nudažomi pasirinktomis dviem tonais šviesesnėmis ir dviem tonais tamsesnėmis spalvomis. Ši technika leidžia išgauti tobulą rezultatą, pritaikant dažymą pagal veido formą.

Strobingas gali priminti paprastą plaukų dažymą sruogelėmis, tačiau ši technika skiriasi tuo, kad pašviesinamos sruogos yra parinktos būtent pagal tavo veido formą ir išryškina geriausius tavo bruožus – kitokio rezultato ir nereikia.

www.themakeuplovers.lt/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis