Garsi Lietuvos vizažistė Deimantė Kazėnaitė atkuria Kylie Jenner makiažą: pasimokyk ir tu (VIDEO)

Realybės šou žvaigždės Kylie Jenner įvaizdis - neabejotinai vienas labiausiai sekamų visame pasaulyje. Merginos bando kopijuoti ne tik Kylie apsirengimo stilių, bet ir žvaigždės šukuosenas bei makiažą.

Tobulos formos antakiai, matiniu lūpdažiu padažytos lūpos ir dažniausiai kuklus, tačiau efektingas akių makiažas - tuo išsiskiria Kylie atliekamas makiažas.

Garsi Lietuvos vizažistė Deimantė Kazėnaitė savo Facebook paskyroje pasidalino trumpa vaizdine medžiaga, kurioje demonstravo makiažo įvaizdį, įkvėptą pačios Kylie Jenner. Nors Deimantė pripažįsta, jog Kylie nėra jos grožio etalonas dėl savojo dirbtinumo, visgi Kylie vizitė kortelė - tamsūs nude spalvos lūpų dažai, yra puikus makiažo akcentas, kurį norisi kopijuoti.

Mintyse jau planuoji ilgojo savaitgalio vakarėlio įvaizdį? Tuomet tau turėtų patikti ši efektyvi Deimantės video pamoka! Vizažistė ne tik pataria, kaip pabrėžti veido bruožus atliekant kontūravimo techniką, bet ir kaip paryškinti skruostikaulius, kurie taip pat yra vieni ryškiausių Kylie Jenner akcentų.

Na, o vaizdo įrašą vainikuoja Kylie išskiriančio lūpų makiažo atlikimas. Wow, ar ne?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis