Garsus Vokietijos vizažistas atskleidė makiažo subtilybes: yra 1 makiažo klaida, būdinga lietuvaitėms (FOTO)

Šią savaitę Vilniuje lankėsi garsus Make Up Factory kosmetikos kompanijos vizažistas Diego Schoberis. Energingasis makiažo guru atliko modeliams makiažus bei pasakojo apie karščiausias šios vasaros tendencijas. Nors vizažistas gyrė lietuvaičių grožį, išskyrė vieną makiažo klaidą, kuri yra būdinga daugeliui merginų...

Diego patarimas visoms, trokštančioms tobulo makiažo - nepersistenkite atlikdamos makiažą. Švelnūs potėpiai, anot vizažisto, yra puikaus makiažo pagrindas. Diego juokaudamas užsiminė apie merginas, kurios ryškindamos skruostus labai stipriai makiažo šepetėliu brauko per skaistalų paviršių. Anot jo - tai didžiulė klaida, mat užtenka šepetėliu vos vos palytėti skaistalus ir tuomet tepti juos ant veido. Saikas, anot makiažo specialisto, svarbus atliekant ir dieninį, ir vakarinį makiažą.

Tomo Gorbačo nuotr.

Kokia vasara be ryškaus lūpdažio? Diego akcentavo, jog ši sezoną karaliauja ilgai išliekantys matinės konsistencijos lūpų dažai. Spalvos - nuo sodriai raudonos iki ir šį sezoną itin madingos oranžinės spalvos. Vis dėlto vizažistas sutiko su daugelio makiažo meistrų nuomone, jog šį sezoną vienareikšmiškai labiausiai dėmesį patrauks sodriai raudonos lūpos. Vasaros sezonu neverta pamiršti ir blizgesio - makiažo naujovėms neabejingų merginų kosmetinėse privalo atsirasti raudonas blizgesys, kuris optiškai didins ir putlins lūpas.

Tomo Gorbačo nuotr.

Anot Diego, ryškūs lūpų dažai ir minimalistinis akių makiažas - šio sezono favoritas. Šiltojo sezono tendencijos akcentuoja lengvesnį makiažą - sunkius, tamsius akių šešėlius paliekame šaltajam sezonui, o šį sezoną duoklę atiduodame šviesiam akių makiažui ir ryškesnėms lūpoms. Madingos akių šešėlių spalvos - smėlio, švelniai rausvos, karamelinės, apelsininės, rudos.

Tomo Gorbačo nuotr.

Atlikdamas modeliams makiažą vizažistas išskyrė, jog šį sezoną nevertėtų užmiršti ir populiariosios veido kontūravimo technikos. Pagrindinė kontūravimo ypatybė, anot Diego, yra ta, jog kontūruojant veido bruožus yra išryškinami iškiliausi veido bruožai, taip pat ir skruostikauliai. Skruostikauliai, anot vizažisto, šį sezoną privalo būti ryškūs ir pastebimi.

Tomo Gorbačo nuotr.

Tiesa, jei merginos skruostikauliai yra natūraliai ryškūs, kontūruojant ant skruostų turi būti brėžiama ne itin ryški linija, kurią vėliau šepėteliu reikia išplatinti. O štai jei skruostikauliai labai nežymūs, galima juos išryškinti ryškesniu bronzantu. Beje, bronzantą vizažistas išskyrė kaip šiltojo sezono Nr. 1 makiažo priemonę - tereikia pasirinkti tinkamą atspalvį ir pasistengti nepadauginti bronzanto.

Tomo Gorbačo nuotr.

Savo ekspresyvųjį makiažo atlikimą užbaigdamas Diego pagyrė visas lietuvaites ir patarė, jog mūsų tautietėms užtenka tik paryškinti veido bruožus, nes jie ir taip dailūs bei ryškūs. Ar tai ne šilčiausias komplimentas iš tokio garsaus makiažo meistro?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis