Interneto sensacija: merginai plaukų dažymas paliko baisius padarinius (FOTO)

24 - erių metų australė Sarah Babajee, norėdama atlikti reguliarią plaukų šaknų dažymo procedūrą, užsirašė apsilankymui naujame grožio salone Blondes and Brunettes. Mergina tikėjosi išeiti iš salono su atnaujinta šukuosena, tačiau šiuo metu nespėja rinkti slenkančių plaukų kuokštų.

Sarah galvos oda - itin jautri cheminėms medžiagoms, todėl prieš atliekant dažymą ji įspėjo salono kirpėją, jog ši jai parinktų labai švenius plaukų dažus, kurie nesukeltų ūmios reakcijos. Mergina konsultavosi su profesionaliais dermatologais, kurie ir patvirtino, jog Sarah oda jautriai reaguoja į kai kurias chemines medžiagas.

Kirpėjas atsakė, jog dermatologai - ne kirpėjai, todėl negali žinoti, kokios priemonės tinkamos plaukų dažymui, o kokios ne. Parinkusi atitinkamus plaukų dažus, kirpėja Sarah paliko ne tik su krentančiais plaukais, bet ir gausiais bėrimais bei nudeginimais.

„Tik išplovus galvą ir pradėjus kristi mano plaukams, kirpėja pasakė, jog man būtina pamaitinti plaukus balzamais ir atlikti plaukų gydymo keratinu procedūrą“, - sakė mergina.

Naiviai tikėjusi, jog plaukų būklė pagerės, mergina greitai suvokė, jog bus tik blogiau. Stiprus cheminis nudegimas pažeidė poodinius audinių sluoksnius, todėl šiuo metu ji kenčia nuo tragiškos plaukų būklės.

Nuotraukas rasi ČIA, ČIA ir ČIA.

Merginos plaukai prieš procedūra buvo vešlūs ir sveiki, o šiuo metu ji panaši į... apipešiotą viščiuką. Anot Sarah, būtina atsižvelgti į tokių nekvalifikuotų specialistų darbą. „Jie neįvertina rizikos ir parenka netinkamus produktus“, - sakė mergina.

Ar esi susidūrusi su panašia situacija?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis