Su žuvimi susijusi naujausia fotografavimosi tendencija - vieni gėrisi, kiti juokiasi (FOTO)

Jau senokai atsisveikinome su vadinamuoju duck face, tai yra, papūstomis ančiuko lūpomis, kuris buvo populiarus fotografuojantis daugelį metų.

Pozuoti atliekant duck face veido mimiką - visai nebemadinga ir nepatrauklu. Tačiau naujausia pozavimo tendencija verčia ne tik keisti pozavimo standartus, bet ir gerokai susimąstyti.

Visų pirma, daugelis vis dar neapsisprendžia, ar žaibiškai populiarėjanti pozavimo tendencija nėra absurdiška ir kvailoka. Jau pats jos pavadinimas - FISH GAPE sako, jog žuvies mimika atrodo kiek keistoka.

Naujausios tendencijos FISH GAPE esmė - ryškus skruostikaulių įtempimas ir kiek pražiota burna. Lūpas derėtų šiek tiek papūsti, o žvilgsnį padaryti susidomėjusį.

Jei manai, jog taip pozuojama vien siekiant kažką sujuokinti, dar ir kaip klysti. Šią pozavimo madą drąsiai pradeda įžymybės ir net neketina liautis!

Tobula žūvies žiopčiojimo veido mimikos ekspertė - atlikėja Jennifer Lopez:

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Tačiau jai nenusileidžia ir kitos žvaigždės - dainininkė Miley Cyrus, Victoria Beckham, jaunoji žvaigždutė Jesy Nelson iš „Little Mix“ ir net elegantiškoji aktorė Keira Knightley!

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press

Jade Thirlwall iš „Little Mix“
Jade Thirlwall iš „Little Mix“
Vida Press

Keira Knightley
Keira Knightley
Vida Press

Tiesa, dėl skirtingų lūpų formų vienos pozuotojos demonstruoja vienokį žuviškąjį pozavimą, o kitos - kitokį. Vis dėlto negali neigti, jog ši pozavimo tendencija plinta tarsi virusas.

Ką tu apie ją manai - žuviška poza gražu ar kvaila?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis