Nuo spuogų kenčianti makiažo deivė atsivėrė: ne viskas yra taip, kaip atrodo (FOTO)

Spuoguota veido oda kankina ne vieną merginą. Vis dėlto ačiū išganingosioms makiažo priemonėms, kurios iš tiesų gali puikiai paslėpti aknės kankinamą odą.

Tai puikiai supranta ir YouTube žvaigždutė - net pačios Kylie Jenner dievinama britė Em Ford, kuri visame pasaulyje išgarsėjo savo vaizdo įrašais su makiažo atlikimu. Jos tinklaraštis My Pale Skin tampa vis populiaresnis, mat mergina pasaulyje garsėja tuo, jog ragina visas paneles pasitikėti savimi ir mylėti save tokias, kokios jos yra. Net jei veido oda yra bjaurojama aknės.

Vis dėlto visai neseniai ji prisipažino, jog tokia veikla yra jos paguoda, mat ji iš tiesų kenčia nuo į aknę linkusios odos.

Em Ford
Em Ford
Instagram.com nuotr. @ kyliejenner

„Neįsivaizduojate, kiek naktų aš negalėjau ramiai miegoti ir kaip skaudžiai man tai atsiliepė“ , - sakė mergina. Vienam žiniasklaidos kanalui ji pasakojo apie savo jausmus kas rytą pažvelgus į veidrodį. „Kad ir kaip save mylėčiau, vis dėlto kiekvieną dieną užduodu klausimą, kodėl būtent man likimas lėmė turėti tokią odą“, - išgyvenimais dalinosi Em.

Em Ford
Em Ford
Instagram.com nuotr. @ kyliejenner

Em prisipažino, jog ji jau tris metus draugauja su vaikinu, ir jis ją yra matęs be makiažo dažniau nei pasidažiusią. Todėl visgi meilė nugali viską!

Pažiūrėk, kaip ji virsta į gulbę viename naujausių savo įrašų, skirtų toms, kurios ruošiasi į pasimatymą:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis