Ideali figūra: tai, ką dievina moterys, vyrams – nepatrauklu

Šiandien kaip niekad iki šiol populiarus lieknumas. Dietų industrija kasmet skaičiuoja milijardinį pelną, o valgymo sutrikimų specialistams niekuomet nepritrūksta darbo, vis jaunesni žmonės susižavi „lieknumo madomis“, kurie vėliau tampa valgymo sutrikimų atsiradimo priežastimi.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Daugelis nusprendusių lieknėti pripažįsta, kad daro tai tam, kad atrodytų patrauklesni priešingai lyčiai. Tačiau žurnalų „Women's Health“ ir „Men's Health“ Didžiojoje Britanijoje atliktose apklausose paaiškėjo, kad merginos ir vaikinai patrauklią moters figūrą įsivaizduoja labai skirtingai.

Apklausus 1000 moterų ir 1000 vyrų paaiškėjo, kad daugelis moterų svajoja apie kaulėtą aktorės Cameron Diaz figūrą, o štai vyrams patraukliausias – į populiariosios manekenės Kate Upton panašus kūnas.


Kate Upton ir Cameron Diaz. AOP nuotraukos

Apklausa atskleidė, kad moterys seka podiumų manekenių pavyzdžiu siekdamos kuo lieknesnės „berniukiškos“ figūros, o štai vyrus žavi išraiškingi apvalumai. O ką manai tu? Pasidalink savo nuomone komentaruose!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis