Sparčiai populiarėja neįprasta Caros Delevingne išvaizdą žadanti operacija

Koks pirmas vaizdas iškyla prieš akis išgirdus vardą Cara Delevingne? Žinoma, ryškūs ir vešlūs jos skiriamuoju ženklu tapę antakiai. Šiai manekenei tapus tikra mados sensacija, milijonai merginų ėmė kopijuoti jos antakius: vienos kasdien savuosius ryškina pieštuku, kitos dažo ilgalaikiais dažais, o trečios netgi ryžtasi plastinei antakių operacijai.

Vakarų plastikos chirurgai praneša, kad sparčiai populiarėja antakių transplantacijos operacijos, kurių metu atkuriami natūralūs antakiai toms, kurios pešiodamos, depiliuodamos juos vašku ar kitaip „kankindamos“ prarado natūralią antakių spalvą arba net ir visus antakių plaukelius.

Savaitės skaitomiausi:

Paprastas veiksmas, kuris padeda greičiau sulieknėti
Miley Cyrus gyvybė - pavojuje
„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Šiuo metu itin madingi vešlūs antakiai siejami su pasitikėjimo savimi, unikalumo ir natūralaus grožio simboliu. Kuri gi nenorėtų atrodyti kaip vešliais antakiais besididžiuojančios Cara Delevingne, Lily Collins ar Kembridžo hercogienė Catherine Middleton?

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Transplantacijos metu atkuriama natūrali antakių forma, tuomet iš skalpo išpjaunama maždaug 6-7cm ilgio ir 5mm pločio juostelė odos, iš kurios auga ploniausi galvos plaukai. Tuomet kiekvienas plaukelis specialia technologija išimamas iš odos kartu su folikulu ir įsodinamas į antakių odą.

Vėliau specialistai pritaiko kiekvienam plaukeliui unikalią augimo kryptį, todėl, praėjus maždaug 6 mėnesiams, kai įsodinti plaukų folikulai pradeda patys gaminti plaukus, antakių transplantų beveik neįmanoma atskirti nuo natūralių!

Antakių mados, nors ir ne taip dažnai kaip šukuosenų, bet, visgi, keičiasi. Prieš daugiau nei dešimtmetį Caros Delevingne antakiai butų laikomi neprižiūrėtais ir paprasčiausia nestilingais, nes  merginos pešiojo savuosius iki siūlelio plonumo. Vienam išrautam antakių plaukeliui iš naujo užaugti prireikia net 65 dienų, o nuolat pešiojant ar depiliuojant vašku jie gali ir nebeataugti. Todėl dauguma antakių transplantais užsiimančių specialistų klientės - būtent tos, kurios per ilgus pešiojimo metus negrįžtamai prarado savo natūralią antakių formą.

Operacijos kaina - apie 14000Lt, norinčioms susigrąžinti natūralias blakstienas, reikėtų pakloti dar 12000Lt. Taigi, prieš pasiduodama norui pačiai pešioti savo antakius, pagalvok, kad netinkamai juos formuojant, plaukeliai gali ir nebeataugti...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis